0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Winter stories - Part three

Editorials & Style

Decembers festsäsong är full gång och nyårsafton närmar sig med stormsteg. Det är dags att hitta den perfekta looken att avsluta året med. Vi på Stayhard har tillsammans med modeprofilerna Andreas Wijk, Kristian Korlevski & Philip Conradsson tagit fram de vinnande outfits du behöver för decembers alla partytillfällen.

Foto: Stefan Snyman
Modell: Andreas Wijk, Philip Conradsson, Kristian Korlevski
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Evelina Andersson

SKÅLA MED STIL, oavsett hemmafest eller klubb. Här har du looken som passar till alla tillfällen. Satsa på en clean kavaj i färgerna svart eller marinblått. Ihop med en printad skjorta eller en enkel, enfärgad t-shirt, till ett par dressade byxor. Matcha sedan med dina finaste sneakers.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

DEN KLASSISKA LOOKEN slår aldrig fel och här väljer du den mer dressade kavajen eller den klassiska smokingen. Matcha sedan ihop med en enfärgad stilren skjorta av bra kvalité. Ett par dressade skor eller dressade sneakers för en mer avslappnad look. Våga även prova den trendiga polotröjan under kavajen.

ACCESSOARERNA matchar du beroende på outfit men ett tidlöst tips som alltid funkar är en silverfärgad klocka och ett silverfärgat armband till. Det passar alla typer av färger och material utan att sticka ut alldeles för mycket. Önskar du en mer vågad stil - testa gärna sjal eller armband med olika typer av unika stilar och mönster rätt väg att gå.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta