0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Winter stories - Part one

Editorials & Style

På Stockholms gator och torg susar människor förbi iförda i den skandinaviska lager på lager stilen. Varma ullrockar varvas med stickat i flera nyanser av vinterns färgpalett. Gör dig redo att tackla vintern med stil, tillsammans med Andreas Wijk, Kristian Korlevski & Philip Conradsson tipsar vi om kläderna du behöver för decembers alla tillfällen.

Foto: Stefan Snyman
Modell: Andreas Wijk, Philip Conradsson, Kristian Korlevski
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Evelina Andersson

VI VILL SLÅ ETT SLAG FÖR ROCKEN I ÅR. De finns både i dubbelknäppt och enkelknäppt. Välj utefter vad som passar din kroppsform bäst. På färgpaletten i år ser vi mycket grått och camelfärgat men även de säkra korten som navy och klassiskt svart.

DEN SVARTA JACKAN är ett säkert kort hela säsongen och den passar till den mer dressade looken men också till en ledig look. Vi finner den i olika tappningar och material vilken gör att du kan välja just den som säkerställer din stil. Mocka och skinn är säsongens signatursmaterial och syns inte bara på den klassiska bikerjackan utan även på säsongen kanske mest uppmärksammade jacka, bomberjackan.

DET ÄR DETALJERNA SOM GÖR LOOKEN. Håll stilen även de regniga och blåsiga dagarna med en snygg regnrock. Stylea den med en stilren halsduk för att behålla en clean stadslook även i rusket.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta