0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

New Year's Outfits

Editorials & Style

Nyårsafton närmar sig med stormsteg och det är dags att planera årets nyårs-outfit. En klassisk look med smoking, fluga och vit bröstnäsduk är alltid ett säkert kort. Kombinera polotröjan med en kavaj för en dressad men ändå avslappnad stil. Eller varför inte årets modejulklapp bomberjackan? Vi har tagit fram fyra olika stilar för alla typer av nyårsfirande.

Foto: Stefan Snyman

DEN KLASSISKA LOOKEN: I den klassiska looken är smokingen ett måste, men du kanske vill lätta upp looken? Kör en mjukare form av näsduk så känns det inte lika stifft.

DEN SKANDINAVISKA LOOKEN: En enkel och stilren look som fungerar i de flesta sammanhang. Välj en marinblå eller svart kavaj, matcha den tillsammans med den trendiga polotröjan för en lyxig känsla. Bryt sedan av med ett par dressade sneakers.

FLER KLASSISKA TIPS:

FLER SKANDINAVISKA TIPS:

DEN MINIMALISTISKT ROCKIGA LOOKEN: Denna look är till för den som inte önskar att klä upp sig, men ändå vill behålla en clean look. Matcha jackan med ett par dressade byxor och vit t-shirt i bra kvalitet för en vinnande outfit.

DEN STILRENA LOOKEN: För den som vill klä sig klassiskt är en stilren skjorta med en tröja över en look som går hem. Vill du vara lite galen så kan du satsa på något med print. Matcha med accessoarer som slipsen eller klockan för att skapa en modern look - med fokus på detaljer.

FLER MINIMALISTISKT ROCKIGA TIPS:

FLER TIPS PÅ STILRENA TRÖJOR OCH SKJORTOR:

Sharing is caring

  Dela     Tweeta