0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

New brands A/W 2016

Editorials & Style

Sex nya varumärken på Stayhard som definitivt kommer spela huvudrollen i en uppdaterad garderob inför hösten.

Foto: Stefan Snyman
Modell: Erik Forsgren
Styling: Hugo Stenquist
Hår & Make: Lip n´Glow

HÖSTEN ÄR HÄR. Med den – en samlad skara nya spännande varumärken med fokus på skandinaviskt mode. Hope, Filippa-K, Sand, Uniforms for the dedicated, Castor Pollux och Lyle and Scott fotade på profilen Erik Forsgren.

FILIPPA K

ESTETISKT BALANSERAT med en distinkt design. Filippa K är medvetet minimalistiskt och strävar efter hållbarhet i sitt mode. Handla kavajer, t-shirts, skjortor eller sweatshirts.

HOPE

HOPE GÖR arbetarinspirerade, autentiska kläder för den kompromisslöse modekännaren och har en röd tråd genom hela sortimentet, från de enklaste till de mer unika plaggen. I kläder från Hope får du en edgy, men samtidigt klassisk och tidlös look. Hope lämnar inget åt slumpen, det här är ett märke för dig med lite högre krav i din stil.

UNIFORMS FOR THE DEDICATED

GENOM ATT kombinera tidlös design med innovativa tyger och strukturer är Uniforms for the Dedicateds mål att göra moderna klassiker som kommer att hålla över tiden .

CASTOR POLLUX

CASTOR POLLUX drivs av tradition och innovation och förkroppsligas genom kompromisslös design och hantverk Castor Pollux för självmedvetna finsmakare.

SAND

UTFORMNINGEN AV den danska modehuset SAND drivs av passion, kreativitet och innovation.
Skandinaviska silhuetter i kombination med sydeuropeisk charm och passion för italienska tyger och detaljer.

LYLE & SCOTT

LYLE AND SCOTT grundades 1874 i den skotska byn Hawick av William Lyle och Walter Scott. Lyle & scott är märket för den som gillar en sportig stil men som värdesätter en moderiktigt look.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta