0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Modeveckor att inspireras av

Editorials & Style

Modeveckorna byter just nu av varandra världen över. På Stayhard gör vi spaningar i de mest framstående städerna när det kommer till att ligga i framkant inom mode.

Text: Charlotta Ekblom

Paris

Paris – även kallad modets huvudstad. Här bekräftades vilka trender som är de största inför kommande säsong. Det franska modet är sofistikerat och stilrent. Härifrån kommer dessutom några av modets tungviktare, såsom Dior, Chanel och Givenchy.

Flera av modeskaparna visade upp skräddade kostymer och rockar med rymlig passform och stora kragar. På det parisiska gatumodet kunde man mellan visningarna se att längden på byxorna har blivit kortare och passformen vidare. Både på byxmodeller av jeans och kostymtyg. Genom att styla med ett par färgstarka strumpor och sneakers sätter du stilen.

Modeveckan Paris Modeveckan Paris

Milano

Milano är staden som andas mode, här huserar dessutom några av modevärldens största namn. Modet karaktäriseras av det ungdomliga, minimalistiska och stilrena. På visningarna kunde man se mycket tryck och djärva mönster i både starka och dova färger. Gatumodet visade att en av höstens största trender börjar bli synlig redan nu – statementjackan. Med applikationer, mönster och starka färger är det en jacka som passar dig som inte är rädd för att sticka ut i mängden.

Milano-bild2

London

För att ta del av ett färgstarkt och experimentellt mode är det London du ska rikta blicken mot. Staden står för det nya och fräscha modet, och många designers startar sin karriär här. En av dem är rapparen Tinie Tempah som under årets modevecka visade den första kollektionen för det egna märket What We Wear.

Streetstyle London 1 Streetstyle London 2

På både visningarna och Londons gator var det tydligt att kamelfärgat är ett säkert kort även nästa höst. Matcha rocken med andra jordnära färger, som grönt och brunt. Är du ute efter en dressad klädsel stylar du ytterrocken med lösa kostymbyxor. För en avslappnad, casual look kan du byta ut kostymbyxorna till ett par klassiska blåa jeans och addera ett par sneakers.

Modeveckan London

Sharing is caring

  Dela     Tweeta