0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Midnight in Chelsea

Editorials & Style

Skandinavisk minimalism när den är som bäst.

skandinavisk minimalism
skandinavisk minimalism
skandinavisk minimalism
skandinavisk minimalism
skandinavisk minimalism
skandinavisk minimalism

Stayhard.se tog tempen på det skandinaviska modeundret i Chelsea. Köp produkterna ur modereportaget till höger.
 

Whyred
Whyred föddes ur behovet av ett varumärke som skapade nytt av gammalt. Whyred ger ikoniska stilar en väg tillbaka med en modern version, skapar något nytt av klassiker. Whyred handlar om kontraster. 1999 grundades klädmärket i Stockholm av tre kollegor och har sedan dess växt och finns idag i ungefär 230 butiker i 21 länder. 2008 vann Whyred och företagets chefsdesigner Cafe’s Stora Modepris.

Handla Whyred här

Tiger Of sweden Jeans

Tiger of Sweden Jeans är en utmanare i modejeans-världen. Varumärket står för innovation, hög kvalitet, trogen sina kärnvärden, stolt men kaxig och med barnasinne. Jeans och byxor från Tiger of Sweden Jeans är ett uttryck för rent skandinaviskt mode. Tiger of Sweden Jeans är en del av varumärket Tiger of Sweden. Tiger of Sweden startades i Uddevalla för snart 110 år sedan som ”Tiger of Uddevalla”. Herrkläder i klassiskt snitt, präglade av noggrannhet och en stolt skräddartraditon var vad de stod för. För att nå ut till nya målgrupper ändrade företaget profil i slutet av 1990-talet och blev istället Tiger of Sweden. Med det nya namnet lanserade man för första gången plagg med fokus på design och blev ett av de ledande svenska designerföretagen.

Handla Tiger of sweden jeans här

The Local Firm
The Local Firm är ett svenskt mode jeansmärke med en distinkt design kod som kombinerar high fashion med innovativ jeansdesign. Varumärket grundades 2007 och redan hösten 2008 landade första kollektionen på marknaden. The Local Firm är inspirerat av den Europeiska industrin på 20-talet. Grundläggande material, former och färger tillsammans med minimalism och funktionalism är vad märket förknippar sig och sina plagg med. The Local Firm har ett utbud som består av såväl jeans, tshirt, jumpers och accessoarer ock här på Stayhard.se hittar ni alltid det senaste från märket.

Handla The Local Firm här

BLK DNM
I see BLK DNM more as a creative project than a traditional fashion brand. The World doesn´t really need more fashion houses.
/Johan Lindeberg

Handla BLK DNM här

Jofama
Jofama är ett av Skandinaviens äldsta och största skinnföretag och grundades år 1926 i Malung. De säljer både modekläder, MC-kläder och Scooterkläder. Jofama strävar ständigt efter att ha den bästa kvaliteteén och högsta modegraden på deras plagg. För att hålla sig ajour med vad som är det senaste inom modevärlden har de en mängd designsamarbeten med kända designers och modeprofiler såsom Efva Attling och bloggaren Kenza.

Handla Jofama här

 

 

 

Sharing is caring

  Dela     Tweeta