0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

GOTHENBURGS FINEST

Editorials & Style

Tillsammans med Göteborgs nya, inspirerande musikscen, frontad av fyra av stadens mest färgstarka musiker; Skander, Ikhana, Bojou och producenten Nibla, presenterar vi stolt kampanjen Gothenburgs finest. En kampanj som kännetecknas av kreativitet och good vibes only.

Bojou är artisten som ännu är okänd för musiksverige. Under smeknamnet hans pappa gav honom som barn kommer en erfaren och mångfacetterad rappare med en omättlig hunger för något mer. Under mantrat "Är man inte etta är man sist" är han en vinnarskalle att bevittna. Rykten påstår att han under 2018 kommer att släppa musik och att den innefattar samarbeten med musiker som bla. Filip Hunter, Parham och Nibla.

Följ Bojuo på Instagram för och veta mer om hans resa.

Skander bubblade upp på musikscenen med låten Nu (Don't Panic) i slutet av 2015. Låten fick omgående rotation på P3 och följdes upp med singlarna Efter ikväll, som gästades av Ikhana och Parham. I januari 2017 så släpptes första singeln från albumet 'Hon'; orginella 'Missförstå mig rätt' med Seinabo Sey.

Skander har sedan 3 år tillbaka ett nära samarbete med producenten Nibla. Albumet ’Hon’ har sedan släppet i mars hyllats av kritikerkåren. HYMN kallar albumet ett av årets starkaste och GAFFA kallar Skander för ”en av Sveriges mest Unika stjärnor”.

Du kan följa Skander på hans Instagram och Facebook.

Lisa Town aka IKHANA aka The queen of ZEBRAFUNK är en producent, låtskrivare och artist som har Göteborg som hemmaplan. I våras släpptes hennes egenproducerade debutalbum och det har hyllats i hela landet. Lisa har mycket på gång och vi kan förvänta oss riktigt tunga släpp av henne 2018!

Vill du följa Ikhana på hennes resa? Här har du hennes Instagram och Facebook.

 
 
 

Nibla började producera musik i tonåren och har gjort sig känd för sina mörka och tunga produktioner. Han har under de senaste åren stått bakom framgångsrika och kritikerrosade släpp med artister som Mwuana, Parham och Skander.

Idag är han signad till Universal Music Publishing och jobbar med bland andra Seinabo Sey och Rebecca & Fiona. Lyssna på Nibla's samarbete tillsammans med Skander här.

 

Sharing is caring

  Dela     Tweeta