0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Faces of Capetown

Editorials & Style

Välkommen till Kapstaden, en kokade kittel fullt av liv, kreativitet och sköna personligheter. Här street castade vi sex killar för en kort pratstund och fotografering i den miljö de känner sig hemtama i.

Text: Anna Hanefalk
Foto: Per Norberg
Modell: Street casting
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Nandi Kai

FÖRST UT ÄR IAN, en ung lovande fotograf i stadsdelen Woodstock, den levande förorten med småstadskänsla i förvandling. Denna tidigare slitna stadsdel med gamla viktorianska parhus har blivit populär bland kreativa själar, som Ian. Området renoveras och nya människor flyttar in.

ANDY MURRO JOBBAR som snickare, alltiallo och “prop manager”, vilket innebär att han hyr ut rekvisita till produktioner som vår egen. En skön lirare som går sin egen väg och blev något av vår nya idol.

NICK MELITO ÄGER en bagel shop i Green Point, som av vissa kallas Kapstadens Soho. Ett populärt bostadsområde för unga yrkesverksamma invånare där huvudgatan Somerset Road kantas av restauranger, kaféer, butiker och nattklubbar.

DEVIN DOLERY DRIVER en surfshop sedan tre år tillbaka, och Raph (som vi gissar är en förkortning av Ralph) pluggar på universitetet och drygar ut kassan genom att extraknäcka som poolboy. Sist ut träffade vi på Leon, ägare av Woodstocks skönaste barbershop. Vi krängde på dessa sköna dudes några av vårens outfits och plåtade dem in action

Sharing is caring

  Dela     Tweeta