0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

The love of the game

Editorials & Style

Nu är det dags att heja fram vårat svenska landslag till en EM- seger med stil! Därför har Speechless skapat en EM-kollektion där du hittar ditt favoritlags supportertröja. Inspirationen kommer bland annat från fotbollsvärldens oförglömliga citat och legender. Vem minns inte 'Zlatan doesn't do auditions' eller Due-Due-matchen?

Foto: Mikael Kenta
Film Foto: Jimmy Svensson
Modell foto: Alexander Bullock
Modell film: @arvidfreestyle

ZLATAN. Mannen som förutom vara en kung på fotbolssplanen också är berömd för att leverera träffsäkra citat. Ett av dessa berömda citat är 'Zlatan doesn't do auditions'. Denna välkända sägning uppkom då Zlatan blev ombedd visa för Arsenals ledning hur bra han verkligen var för att eventuellt bli värvad till klubben. Men det tyckte han var helt onödigt. Med den korta och kaxiga meningen tackade han tydligt och bestämt nej till Arsenal på ett sätt som bara Zlatan kan. Det är den självsäkra attityden som är inspirationen till Sveigetröjan i EM-kollektionen från Speechless.

THE LOVE OF THE GAME. Med full bollkontroll bemästrar Arvid Andersson fotbollen på ett helt magiskt sätt. Se, inspireras och börja öva.

HUR KAN MAN skapa en kollektion med färgstarka fotbollströjor utan att ha med en version av Brasiliens tröja? Speechless ansåg att det var en omöjlighet. Trots att Brassarna inte är med i EM, skapade man en schysst T-shirt i gult och grönt. Eftersom det nu i sommar inte bara är EM som gäller. Vi har ett stundande OS framför oss i augusti som går av stapeln i just Brasilien och då är den gulgröna tröjan ett givet val att addera till din sommargarderob.

DUE-DUE. Italien, en världsnation inom fotbollen, risikerade att inte gå vidare från gruppspelet i EM 2004. Dock var detta enbart möjligt om Danmark och Sverige spelade 2-2 i den avslutande gruppmatchen. Och just det blev utfallet på matchen emot vårt grannland. Det är lätt att räkna ut att drevet i Italienska medier blev brutalt då deras landslag inte gick vidare till slutspel. Vårt blågula landslag blev anklagade för fusk och uppgjord match, som slutade i 2-2. Detta eresultat var det som tog våra blågula grabbar och danskarna till slutspel 2004. Matchen har sedan dess refererats till som Due-Due och det fick såklart bli inspirationen till den Italienska tröjan i EM-kollektionen från Speechless.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta