0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Dress for work

Editorials & Style

Rätt stil på jobbet kan öppna många dörrar. Men strikt dresscode med kavaj och pressveck är inte något för alla, Stayhard listar alternativen som gör dig redo för en arbetsdag.

Foto: Stefan Snyman

BUSINESS CASUAL 2.0: 2017 kommer vi se mer av kavajer och byxor i bekvämare material och därmed bredda definitionen för business casual. En kavaj i filtad ullmix med utanpåfickor är både skön att ha på sig och stilsäker i jobbsammanhang.

KEEP IT SIMPLE: Vårt säkraste tips är att inte krångla till det. Med en enkel vit eller mönstrad t-shirt, svarta byxor och välputsade skor har du en hållbar vardagslook. Satsa på en jacka i neutral färg som är kombinerbar med t-shirts i alla mönster och färger. En neutral basgarderob i svart, vit, marinblå, grå och beige ger många matchningsalternativ.

KEY ITEMS: Hemligheten bakom en lyckad stil ligger i rätt val av nyckelplagg. Se på den dubbelknäppta blazern som ger sting åt en vilken vardaglig outfit som helst.

STICKAT MED SKJORTA: En skön stickad tröja håller dig inte bara varm, den är en lifesaver när du inte hinner stryka favoritskjortan. Den enkelfärgade med rund hals och lite struktur är ett säkert kort, funkar med både mönstrade och omönstrade skjortor.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

ACCESSOARER: fundera på vilken väska som möter dina behov? Vill du vara redo för ett pass på gymmet efter jobbet så är en större modell klart att föredra. Eller behöver du något litet och smidigt för jobbdatorn så finns det många briefcase-modeller. Tänk på att gedigna material som skinn och läder bara blir snyggare med tiden.

Och nej, skorna behöver inte matcha väskan. Det viktigaste är att skorna är hela och rena, så glöm inte att ta hand om dem.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta