0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Celebrate Summer

Editorials & Style

Sommarens alla fester står för dörren, studenten närmar sig med stormsteg, uteserveringarna har öppnat och snart är det dags för midsommarfesten som kommer snabbare än du tror. Därför är det nu hög tid att sätta stilen för sommarens alla fester.

Foto: Olof Händén
Modell: Erik Forsgren, Fredrik Risvik, Viktor Göransson, Hugo Stenquist
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Malin Koponen
Mat: Smögens Havfsbad

FIRA SOMMAREN MED STIL. Inspireras av stilförebilderna Erik Forsgren och Fredrik Risvik när du väljer dina favoriter i sommar.

Croppade byxor, fräscha sneakers, mönstrade skjortor och sköna hattar är solklara val för sommarfesten.

Huvudsaken i sommar är helt klart en skön hatt. Satsa på Panamahatten som ger dig en stilren och klassisk och avslappnad sommarlook.

Visa anklarna i sommar. Bär du en croppad eller upprullad byxa får du en välklädd look som är helrätt just nu. Glöm inte att se till att osynliggöra eventuella strumpor. Det ska inte synas några strumpor över skokanten när du bär den croppade byxan.

Investera i en välsittande och tidlös blazer. Perfekt till uppstyrda tillställningar som dop, bröllop och fest. Men blazern funkar såklart lika bra på jobbet. Vårt stalltips är att satsa på en mörk variant som går hur bra som helst ihop med både ljusa och mörka byxor.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta