0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Vårens heta catwalktrender

Editorials & Style

Stayhard har gjort ett djupdyk i catwalkens alla trender och valt ut fyra snackisar. Anamma någon av dessa, och du är på helt rätt spår.

Bright Blue
”Blått är flott” är en klyscha men nog så sant. I vår kan vi inte få för mycket av de blå nyanserna –och de har aldrig varit fler. På catwalksen visas allt från ljusa, urtvättade blå nyanser till navy och djupa svartblå toner. Detta tillsammans med blå denim gör sig helt rätt för säsongen. Blått är helt enkelt en färg som det inte kan bli för mycket av –till och med en helblå top-to-toe look funkar galant!

Colour Pop
Vårens färgexplosion! Kombinera starka kulörer och våga stick ut i sommar. Neon, pasteller och skrapa färger dominerade på catwalken.

Ruby Red
Säsongens catwalks avslöjar att vårens hetaste ton av rött är den med lite lätt inslag av orange eller rosa ton. Detta ger den röda nyansen en vårfräsh touch och passar lika bra till denimtoner som till mer neutrala kulörer som beige, vitt och grått. Några hetaste tips för att klä dig i denna trend är bland annat genom ett par röda sneakers, en rödvitrandig tröja, ett par röda chinos. Eller varför inte köra på less is more och köpa en ny färg på t-shirten i vår?

Into The Jungle
Inspireras, precis som catwalksen av djur och natur i vår och klä dig i färgskalor och mönster influerade från djungelns och botanikens värld. Detta fenomen lyser starkt på modekartan just nu och hur mycket den får påverka din stil bestämmer du själv. Investera i en kakifärgad jacka, välj en tröja med djuriskt mönster, ett par blommönstrade chinos eller ett par färgglada badshorts. Inget kan bli för mycket och kombinationsmöjligheterna är oändliga.

 


 

 

 

Sharing is caring

  Dela     Tweeta