0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Breathing

Editorials & Style

Bergstopparnas mäktiga närvaro, vattnets porlande lugn och skogens viskande sus. Gör dig redo för äventyrsfyllda dagar iförd slitstarka material och toner direkt plockade från naturens palett. Vid Joffre Lake i Pemberton, två timmar norr om Vancouver, sätter vi känslan för säsongens varmaste stil.

Foto: Per Norberg
Film foto: Jimmy Svensson
Modell: Daniel Noval, Todd Evanger and Stefan Snyman
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Meredith Lacrosse

NÄR VINDEN TILLTAR och himlen öppnar sig vill ingen stå oförberedd. Tänk lager på lager och klä dig i plagg att lita på. Jeans av slitstarka material alternativt ett par grövre chinos är vårt val nedtill.

DEN RUTIGA FLANELLSKJORTAN har vandrat från livet i naturen in i till stadens betong, snarare än tvärtom. Den lätt ruggade flanellen i ull eller bomull är känd för sin mjuka men oömma yta, väl anpassad för dagar utomhus. Med en tunnare rock ovanpå får du en såväl varm som vindtålig helhet.

NATUREN SVETSAR OSS samman till långa samtal om ingenting kring lägerelden. Bäst tillbringade är de i stickade favoriter och grova boots som står pall för kalla dagar. Satsa på ett par med grövre sula som står emot kylan som kommer underifrån. Ett par från Caterpillar är alltid ett säkert kort.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta