0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Bob Dylan - Stilikon och ett musikgeni

Editorials & Style

Det var inte alla som gissade rätt inför årets nobelprisutdelning men nu finns det bara ett namn på allas läppar. Med motiveringen ”För att ha skapat nya poetiska uttryck inom den storslagna amerikanska sångtraditionen” skall Bob Dylan nu ta emot litteraturpriset. Bob Dylan föddes 1941 i amerikanska Duluth i Minnesota och hans födelsenamn är Robert Allen Zimmerman. Redan som 21-åring skivdebuterade Dylan och med låtar som ”Mr. Tambourine man”, ”Blowin` In the wind” och ”Chimes of Freedom” är han idag pophistoriens största låtskrivare och artist.

TEXT: KAROLIN CHAMBEL

FÖRUTOM HANS musik och hans mystiska personlighet så är han och kommer alltid att vara ett modelejon inom rocknroll stilen. Dylan har alltid lagt vikt i vad han tar på sig och idag är han en av Amerikas mest välklädda 75åringar även om det var på 60 talet han satte stilen som lever kvar än idag. Stayhard hjälper dig att sno stilen av Dylan.

WAYFARERS: Det är nästan ensamt tack vare Dylan att Wayfarers är de bäst säljande solglasögonen någonsin. De är obligatoriska i en Bob Dylan look.

JEANS: Svarta jeans hör rocken till men även ett par blåa fungerar. Testa gärna ett par som är raka i modellen.

CHELSEABOOTS: Dylan älskar sina boots. Dra på dig ett par Chelseaboots i skinn eller mocka för att addera till din look. Vågar du så pröva gärna ett par med högre klack eller något med bikerdetaljer på.

MOCKAJACKAN: Bob Dylan och hans mockajacka är ett faktum än idag. Färgpaletten är allt ifrån senapsgul till knallrött. Ett säkert kort är självklart den lilla svarta.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta