0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Ingersoll 1892

Många män är inte kompletta utan en klocka på handleden. Trots att många numera använder mobilen som klocka finns det få saker som kan jämföras med ett snyggt armbandsur. Vill du unna dig en riktigt klassisk klocka ska du kika in utbudet från Ingersoll 1892, en av de äldsta klockmakarna i USA. Det perfekta armbandsuret för dig som gillar det enkla och rena klockor, men de har även modeller som väcker nyfikenhet och lockar med sitt dramatiska utseende. I utbudet hittar du prisvärda klockor och fickur av hög kvalitet.

Amerikas kanske äldsta klocktillverkare - Ingersoll 1892
Historien om Ingersoll bröderna började redan år 1892. De var pionjärer inom klocktillverkning och ville erbjuda sina klockor till allmänheten för ett överkomligt pris efter att de lyckats automatisera tillverkningen av klockor och samtidigt bibehålla den höga kvaliteten. Storsäljaren blev känd som Dollarklockan, eftersom den bara kostade en dollar och många hade råd att köpa den. Ingersoll var de första som fick äran att tillverka en klocka åt Walt Disney och de var även först på ”glow in the dark” visare. Komplettera din outfit med en klocka från en av Amerikas äldsta klocktillverkare.

Med stilrena urtavlor och välarbetade detaljer är varje klocka från Ingersoll 1892 ett hantverk. De har alltifrån klockor i djupa färger som sticker ut tillsammans med skjortan till diskreta och tidlösa klassiker som aldrig kommer att svika dig. Tar du hand om din klocka så kommer den att sitta säkert på din handled i många år framöver. Hitta den perfekta klockan för dig från Ingersoll 1892.