Vilka betalningsalternativ kan jag välja på?
Det finns 4 st. betalningsalternativ:


1. Visa/ Betalkort.
Då dras pengarna från ditt konto direkt efter att beställningen är lagd. Att lägga en beställning och betala med kontokort är kostnadsfritt

2. Faktura.
Betalningsvillkor är 30 dagar om inget annat anges. Avgiften för att lägga en beställning med faktura är 28kr. Du kan även välja att delbetala din faktura (för mer information gällande detta kan du läsa här). All fakturering sköts av Klarna (08- 120 120 00).


3. Postförskott.
Du hämtar då ut paketet med postavisering på posten och betalar vid uthämtning. Avgiften för att lägga en beställning med postförskott är 48kr och betalas vid uthämtning.

4. Tillgodo/Presentkort.
Om du har en tillgodo summa så dras denna summa automatiskt av nästa gång du väljer att lägga en order hos oss. Observera då att pengarna inte dras av i kassan, utan gör de efter och du ser då detta på faktura eller dragen summa på ditt kontokort. När du skall betala med ett presentkort anger din presentkortskod som finns på presentkortet i kassan. Presentkortets summa dras direkt av i kassan och du skall då detta i totalsumman


 

Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalningssätt som passar dig bäst.

Varför kan jag inte välja faktura som betalningssätt?
Om inte ditt köp godkänns när du väljer att betala mot faktura kan det bero på ett par olika anledningar:

1. För att köpa mot faktura krävs det att du är 18 år.
2. Adressen du angivit är felaktig, vid betalning mot faktura godkänns endast folkbokförd adress.
3. Det kan bero på att du överskridit din kreditgräns. Har du frågor gällande detta kan du kontakta Klarna (vilka vi använder för fakturaköp) 08-120 120 00.
4. Du har angett ett felaktigt personnummer. (Tänk på att personnumret kontrolleras mot den adress du är folkbokförd på, dessa två måste alltså matchas för att fakturaköpet skall gå igenom).

När får jag min återbetalning?
När man skickat en retur till oss så görs den ekonomiska korrigeringen utifrån vilket betalningssätt man valt på sin order från början.
 

1. VISA/Betalkort
Om du valt att betala med betalkort direkt på sidan vid beställningstillfället så kommer en återbetalning att ske till samma kort inom 14 bankdagar efter att vi mottagit och registrerat returen hos oss.
 

2. Faktura
Om du valt betalsätt faktura så kommer den/de returnerade varorna att dras av från fakturan så fort vi fått in din/dina returnerade varor. (Vid retur på en order mot faktura betalar man alltså bara in för det man behåller samt för avgifterna på ordern).
 

3. Postförskott
Vid retur på en order med betalningssättet postförskott så sker det en SUS-utbetalning vilken innebär att återbetalningen hamnar på det konto som är kopplat till ens personnummer. Har man inte ett personnummer kopplat till sitt konto så får man en utbetalningsavi hemskickad.  Denna återbetalning sker inom 14 bankdagar från det att vi mottagit och registrerat returen, här kan du anmäla ditt konto till Swedbanks kontoregister:

http://www.swedbank.se/privat/kort-och-betalningar/betalningar/anmal-konto-till-swedbanks-kontoregister


Jag har tillgodo, hur använder jag det?
Om du har ett tillgodo saldo hos oss, dras detta av automatiskt nästa gång du lägger en order. Avdraget tillgodo belopp kommer du inte att se i kassan, utan det dras av efteråt och syns då på leveransbeskedet som du får till din mail när din beställning skickas från oss. Beroende på vilket sätt du väljer att betala på så regleras detta naturligtvis även på faktura, postförskottsbelopp eller debiterad summa på ditt betalkort.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev