0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Hitta rätt storlek med vår Storleksguide

virtusize-steg1.gif

Genom att använda vår smarta storleksguide kan du vara säker på att beställa rätt storlek och passformen som du gillar. Just nu får du 50 kronor rabatt när du registrerar dig med Virtusize. Det går snabbt och gör dina klädköp på Stayhard ännu enklare.

Steg 1 - Var hittar jag Storleksguiden?

Storleksguiden hittar du bredvid storleksvalet på produktsidan.

 

Steg 2 - Hur kommer jag igång med storleksguiden?

Med storleksguiden kan du enkelt jämföra ett plagg du redan äger med plagget du funderar på att köpa. Det finns två sätt att komma igång: välj ett plagg bland dina tidigare köp och klicka på “Jämför”. Om du inte har några tidigare köp kan du alltid mäta upp ditt favoritplagg. Det är enkelt och du behöver bara göra det en gång. Vi spar alla måtten åt dig.

 

Steg 3 - Jämför och hitta rätt storlek

Bästa sättet för att förstå hur ett plagg kommer att passa och vilken storlek man ska välja är att jämföra med ett plagg man redan vet exakt hur det passar. Precis detta kan du göra med Virtusize. Den grå siluetten visar plagget du redan äger och ovanpå i blått visas plagget du funderar på att köpa. Testa olika storlekar i menyn på vänster sida.

Steg 4 - Skapa konto och få rabatt på ditt nästa köp

Genom att skapa ett konto hos Virtusize sparar vi alla dina favoritplagg så att du enkelt kommer åt dem när du handlar från datorn eller mobilen. Just nu får du en rabattkod som ger 50 kronor rabatt på ditt nästa köp när du skapar ett konto hos Virtusize. Koden som ger dig rabatten får du i bekräftelsemailet som skickas direkt då du skapat ditt konto.