0
Kundservice
Shoppingbag 0

SUMMER SALE - upp till 50%     Missa inte fynden!

Provmodell

Det svenska gasellföretaget ska bli Nordens ledande e-handelsbutik för män.
Vill du vara med på resan?

Stayhard är Sveriges ledande modebutik för män på nätet. Sortimentet består av kläder, accessoarer, skor, grooming-produkter och träningskläder. Ett handplockat urval som representerar över 250 varumärken, allt från välkända namn till nya spännande labels och vår egen design. Idag bedriver vi webbförsäljning till kunder i 28 länder. Bolaget har sitt kontor i Viared utanför Borås och är sedan 2014 en del av Nordens ledande e-handelsgrupp, Ellos Group.

Nu söker vi en öker vi en Provmodell för herrkläder till vår inköps- och designavdelning, som gillar att arbeta i lag och brinner för stil. 

Stayhard är ett företag som vill våga mer. Vi vill utveckla vårt eget sätt att arbeta på och vi vågar gå vår egen väg. Vi strävar alltid efter att höja ribban och att ge våra medarbetare personligt utrymme för att göra skillnad och utvecklas. Vi söker därför dig som är trygg i din person och trivs med att utmana dig själv. Du är hängiven och drivs lika mycket av individuella som gruppbaserade resultat.

Du är engagerad, ambitiös, lyhörd gentemot dina kollegor i ett företag där bästa argument vinner. På Stayhard värdesätter vi personer med goda sociala egenskaper och tror att fritidsintressen gynnar dig såväl som Stayhard.

 

TJÄNSTEN SOM PROVMODELL FÖR HERRKLÄDER INNEBÄR:

  • Att prova av nya kläder med vårt inköpsteam och våra designers för att på så vis få fram den bästa passformen och detaljerna på våra nya kollektioner och varumärken.

 

DU SOM SÖKER:

  • Är du en modeintresserad kille som vill ha ett extrajobb där du provar av kläder?

Du ska ha följande mått (avvikelser på +/- 1 cm är inom tolerans):

  • Längd: ca 180-188 cm
  • Bröst: 100 cm
  • Midja: 88 cm
  • Höft: 104 cm

Avprovningarna sker dagtid på Stayhards kontor i Viared utanför Borås. Arbetet omfattar ca 2 timmar/tillfälle, ca 1-2 dagar i veckan så det krävs att du kan vara flexibel att ta dig till Stayhards kontor en till ett par gånger per vecka. Ersättning för uppdragen kommer att ges per arbetad timme, som kan variera från vecka till vecka.

 

HUR SÖKER JAG JOBBET?

Välkommen att registrera din ansökan via här via: Ellos Group. Vi tillämpar ett löpande urval så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi frågor angående tjänsten kontakta Emely Dagefors via e-post till emely.dagefors@stayhard.se. Vänligen skriv provmodell i rubrikraden.