0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Praktikanter: Inköp och Design

Till vårt huvudkontor i Borås söker vi nu drivna studenter för praktik på vår inköps- och designavdelning.

Om praktiken

Arbetsuppgifterna kommer att variera och beror på vilken kompetensprofil du har. Exempelvis finns möjlighet till inköpsrelaterade uppgifter så som orderläggning, leveransbevakning, provhantering mm, eller uppgifter mer inriktade mot design och produktutveckling tex plaggskissning och boardsframställning mm. Syfte är att ge dig som praktikant en god inblick i Stayhards dagliga verksamhet och samtidigt få dig att känna dig delaktig och involverad i just det område som passar din profil och kompetens.

Stayhard AB är ett entreprenöriellt tillväxtföretag i en spännande bransch. Det är högt i tak och alla anställda erbjuds en rolig, kreativ och utmanande miljö. På inköp- och designavdelningen ingår du i ett växande team med ett öppet klimat och med mycket goda möjligheter att påverka och driva Stayhards fortsatta tillväxt. För rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Vem söker vi

Vi erbjuder en utmanande miljö på ett tillväxtföretag där du omgående kommer att få stort eget ansvar. Det kräver att du är lättlärd, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Som person är du entreprenöriell, resultatinriktad och självgående, samt en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är kreativ, analytisk, noggrann och organiserad och trivs med att arbeta med ett antal parallella uppgifter i en tempofylld, dynamisk och föränderlig miljö. Du har relevanta akademiska meriter och självklart har du ett starkt intresse för inköp och/eller design.

Erfarenhet från retail, mode, mönsterkonstruktion och e-handel är meriterande.

Tidsperiod

Vi letar efter rätt personer och längd på praktik liksom startdatum är flexibelt, men störst möjlighet har vi att ta emot dig under följande perioder:

Vår :Feb-maj (med tyngd på feb och mars)

Höst: Aug-dec (med tyngd på aug och sept)

Placeringsort

Viared, Borås

Ansökan

Vänligen skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@stayhard.se.