0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Praktikant: Grafisk formgivare med digital/e-com inriktning

Till vårt huvudkontor i Borås söker vi nu drivna studenter för praktik på vår marknadsavdelning.

Stayhard är ett företag som vill våga mer. Vi vill utveckla vårt eget sätt att arbeta på och vi vågar gå vår egen väg. Vi strävar alltid efter att höja ribban och att ge våra medarbetare personligt utrymme för att göra skillnad och utvecklas. Vi söker dig som är trygg i din person och trivs med att utmana dig själv. På Stayhard kommer du få ett arbete i en fartfylld organisation som befinner sig i en stark tillväxtfas. Praktiken är perfekt för dig som vill ha en roll hos en av Sveriges största e-handlare.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer variera och du kommer få en bra inblick i vad det innebär att arbeta i ett kreativt team med fokus på e-handel, försäljning och kund. Att skapa och uppdatera content till både egna och externa kanaler kommer att ligga i fokus.

Profil/kunskaper

Du har förmågan och eller önskan att tänka konceptuellt över samtliga plattformar, en kreativ förmåga och kan driva parallella processer med snäva tidsramar. Du gillar att arbeta i team och är hungrig på att hugga i där det krävs. Goda kunskaper i Adobe CS paketet och med en viljan att lära sig nya saker är ett måste för att trivas på Stayhard.

Ansökan

Vi söker praktikanter för hösten. Om du kan praktisera under en längre period är det en fördel. Du kommer att få sitta på Stayhards huvudkontor i Viared utanför Borås. Är Du intresserad? Skicka ditt CV och ansökan till rekrytering@stayhard.se.