0
Kundservice
Shoppingbag 0

SUMMER SALE - upp till 50%     Missa inte fynden!

Frakt & Leverans

Fraktfri leverans

Hos oss beställer du alltid fraktfritt oavsett storleken på din order. Självklart får du även returnera och byta dina varor utan kostnad.

Leveranstid på 1-3 dagar

Alla ordrar som lagts vardagar innan kl 14:00 skickas samma dag. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar, men normalt sett så ska din order vara levererad redan nästkommande vardag. 
Är paketet och/eller innehållet skadat när du mottar det, anmäl det genast på servicestället.
Skulle din order inte kunna skickas i tid t.ex. på grund av fel kontaktar vi dig och du har då rätt att häva ditt köp.

Avisering via mail och sms

När din order har skickats från oss får du ett leveransmail med kollinummer.  Detta kan du använda för att söka efter ditt paket på PostNord.se och även att hämta ut din beställning med när den väl ankommit till servicestället.
Samma dag som paketet ankommit till servicestället skickas ett SMS med information om att ditt paket har ankommit till servicestället.

OBS! Du behöver alltid legitimera dig vid uthämtning av paket.

Serviceställe

Paket som skickas med ett kollinummer levereras alltid till närmaste PostNord-ombud.
Under leveransens gång kan du spåra paketet på www.postnord.se med ditt kollinummer, som du hittar i leveransmailet. Så snart paketet har anlänt till ditt serviceställe så skickas en SMS avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning.

Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order. 

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på servicestället.

Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar Stayhard kunden en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering sammanlagt. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss med kundreturen alternativt att du kontaktar oss och talar om att du inte har möjlighet att hämta ut paketet. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Hemleverans

Om du inte önskar att hämta ditt paket hos ett ombud erbjuder vi nu hemleverans med Postnord. Du klickar i för hemleverans i kassan och fyller i nödvändig information.

Kostnaden för att få ett paket levererad hem är 79,- och detta debiteras direkt vid din beställning.

Posten kan leverera både dag och kväll på det flesta orter. När din beställning är redo att köras ut skickar vi ett SMS till dig, så att du kan välja vilken dag du vill ha leveransen. Du får också välja ett tidsfönster på 2–3 h som passar dig.

Hemleverans med PostNord är en tilläggstjänst och fraktkostnaden återbetalas ej vid retur.