0

Hoodies och ziptröjor

Hoodies och ziptröjor är mysiga och bekväma plagg som finns i många olika modeller och utföranden. En hoodtröja kan vara allt från en loose fit tröja med tryck till en tightare och mer diskret variant, och samma gäller för ziptröjor. Vissa är lite längre, andra har korta ärmar och en del har spännande detaljer i form av mönster, knappar, dragkedjor eller något annat. Hitta dina favoriter hos Stayhard.

Hoodies och ziptröjor

Visar sida 1 av 2 Nästa

Zip- och hoodtröjor är både praktiska och snygga plagg. De passar lika bra att ha hemma i soffan som under jeans- eller skinnjackan på stan. Svala sommarkvällar kan du ha hoodien eller ziptröjan istället för en jacka, och den passar i princip till alla slags byxor. Tröjorna finns i en mängd olika utseenden och varianter vilket gör det lätt att hitta personliga favoriter. En del går lite mer mot streetstyle med mönster eller tryck och en lite mer löst sittande passform, medan andra har ett mer välklätt uttryck med neutrala färger och inte så mycket detaljer.

Hos Stayhard hittar du ziptröjor och hoodies i många olika stilar och modeller. Vilken blir din favorit? Vi ger dig alltid 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn ro. Dessutom får du fri frakt, fria returer och snabba leveranser, och är du ny kund kan du utnyttja vårt nykundserbjudande som ger dig 15 % rabatt på din första beställning.