0

  • Fri frakt och fria returer

  • 1-3 dagars leverans

  • 14 dagars ångerrätt

Fri frakt & fri retur Snabba leveranser 1-3 dagar

Hestra

När kylan tränger sig på är det viktigt att skydda dina händer. Välj ett par handskar från Hestra! Hestra är ett svenskt företag som har tillverkat handskar i över 80 år. De är perfekt utformade för sitt syfte och fungerar både i vardagen och i extrema miljöer. Då många av Hestras handskar är handgjorda i Europa och eftersom de köper in allt material själva kan du få ett kvitto på att kvaliteten på produkterna kan säkerställas i alla led. I vårt sortiment hittar du både skinn och mockahandskar i olika färger.

Hestra räddar vintern


Hestra är ett av de ledande märkena inom skidåkning och friluftsäventyr. De samarbetar med många professionella skidåkare och äventyrare för att få fram den ultimata modellen och funktionen på sina handskar. Förutom att de är designade för kyla har de även en väldigt smakfull och klassisk design. Deras handskar har alltid varit gjorda för att värma och skydda händerna i olika väderförhållanden. Hestra är märket med skinnhandskar för alla tillfällen. Hos Stayhard hittar du klassiska svarta och bruna skinnhandskar samt mockahandskar.

Alla män behöver minst ett par snygga och funktionella handskar i sin garderob. Handskar är den perfekta accessoaren. De är snygga, kompletterar din outfit och fyller en bra funktion – att hålla händerna varma. Hestra har handskar för alla killar oavsett smak och väder. Skaffa dig ett par grova handskar som håller värmen under den kallaste vintern och ett par tunnare i mocka för att styla din look under tidig höst.