0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Henri Lloyd

Det brittiska klädvarumärket Henri Lloyd har sedan starten år 1963 specialiserat sig på kläder för segling. Henri Lloyd är kända för att använda nya tekniker och innovativa lösningar när det kommer till skapandet av kläder. Bland annat var Henri Lloyd bland de första som använde handtejpade sömmar och kardborreband till sina vattentäta kläder. Men kläderna fyller inte bara sin funktion, de är även snygga och stilrena. Det är ett varumärke som har varit med länge på marknaden och du kan vara säker på att kläderna håller hög kvalitet.

Segling med Henri Lloyd


En polsk soldat och en brittisk entreprenör i Manchester slog ihop sina kloka huvuden och vips fanns Henri Lloyd. Året var 1963 och tillsammans skapade de olika typer av kläder för att användas vid segling, bland annat jackor, byxor och skor som tål att ta med ut till havs. Att produkterna skulle vara både funktionella och vädertåliga var viktigt för de båda männen. Henri Lloyd är idag känt över hela världen och är lika populärt bland seglare som icke seglare. Henri Lloyd satsar på pikéer, väskor, jackor och tröjor där allt har samma skräddade och marina känsla.

Henri Lloyd utstrålar en exklusiv känsla med det diskreta broderade märket. Med alltifrån tröjor och pikéer till snygga accessoarer är Henri Lloyd någonting du borde ha i din garderob. Satsa på ett set med matchande halsduk och mössa till de kyligare dagarna, eller ta fram dina vita sneakers till jeansshortsen. Vill du ha ett stilrent märke i klassiska färger är Henri Lloyd ett märke för dig.