0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Havaianas

Även under slappa sommardagar på stranden vill många klä sig snyggt och stilrent. Med sandaler och flip flops från det brasilianska varumärket Havaianas är det enklare än någonsin. Deras flip flops är klassiska i sin utformning, samtidigt som de är mycket bekväma och håller formen länge. I vårt sortiment av produkter från Havaianas hittar du sandaler och flip flops i olika färger och utföranden.

Havaianas – perfekt för en solig dag på stranden
Havaianas är märket du ska vända dig till så fort sommaren närmar sig. När bootsen och kängorna har ställs undan i garderoben är det nämligen dags att plocka fram sommarskorna. De färgglada flip flopsen från Havaianas är perfekta för en dag på stranden eller sommarens grillfest. Kombinera med ett par jeansshorts eller badbyxor och en enkelt t-shirt, eller varför inte en tunn och skön linneskjorta för en lite mer uppklädd outfit? Våga kombinera de kanske mest olika plagg för en modig och nytänkande outfit! Letar du efter ett par snygga och färgglada flip flops är Havaianas exakt vad du letar efter. Bekväma flip flops med stil. Gå inte utan ett par flip flops från Havaianas i sommar.

Vill du ha ett par svala skor som är enkla att hoppa i på stranden är ett par flip flops exakt det du söker. Skaffa dig ett par färgglada flip flops från Havaianas och du har kirrat strandskorna för sommaren och semestern.