0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Det är härligt att ligga på stranden och steka en hel dag men det är mindre trevligt att bränna sig. Väl på stranden smörjer du in dig med solskyddsfaktor för att slippa bli kräftröd, men efteråt är det både skönt och effektivt att smörja in huden med en after sun. Vi på Stayhard erbjuder ett stabilt utbud av svalkande after sun lotion från erkända märken som Hawaiian Tropic och Nivea. En after sun har till uppgift att svalka och återfukta huden och får brännan att hålla längre efter solsemestern. Hitta din after sun hos Stayhard och var väl förberedd nästa gång solen tittar fram eller när du bokat en resa till varmare breddgrader.

En after sun känns svalkande skön på din hud efter en lång dag i solen och den stimulerar även ditt melanin så att din solbränna sitter längre och riskerna för att den ska flaga minskar. Din hud kommer att se frisk ut och brännan sitter kvar längre. Vi erbjuder även after sun Aloe Vera som är extra svalkande och skönt för din hud. Se till att uppdatera dina sol- och after sun-produkter, här på Stayhard har vi allt du behöver för den perfekta solbrännan. Solens UV-strålar ger oss en härlig solkysst färg men de påskyndar även för tidigt åldrande och pigmentfläckar. Ta hand om din hud – beställ snabbt och enkelt hem alla dina sol- och after sun-produkter från Stayhard.

After sun är viktigt att smörja in efter en lång dag i solen. After sun har som uppgift att återfukta och svalka din kropp och gör också så att din färg bevaras längre. Stayhard har samlat ett brett sortiment av solprodukter för män. Hitta de som passar dig och handla dem online redan idag.