0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Solprodukter

Kom ihåg att säkra dina solprodukter inför beachsäsongen eller din solsemester. Rätt solprodukter hjälper dig att uppnå den perfekta solkyssta brännan. Här på Stayhard finner du allt du behöver inom solskydd, after sun och brun utan sol från flera ledande märken. Dina solskyddsprodukter är färskvara och efter ett år tappar de mycket av skyddet de ska ge dig. Se till att uppdatera dina produkter i god tid innan sommaren eller semestern. Börja alltid med en hög faktor i början av en semester och minska successivt när du fått en grundfärg. Med schyssta produkter slipper du bli kräftröd första semesterdagen eller flaga bort din bränna innan du ens kommit hem från resan. Vi erbjuder bra solprodukter från bland annat märken som St. Tropez, Nivea och Hawaiian Tropic.

När det kommer till solskydd är det alltid bra att börja med en hög SPF (Sun Protector Factor), och sedan successivt sänka när brännan börjar ta form. Vi har även bra sololjor med SPF för att ge dig en djupare färg. Solens UV-strålar varierar i styrka, ju närmare ekvatorn desto starkare UV-index. Om du ska resa på vintern finns det produkter som ger en gyllene ton när du smörjer in dig och ger dig en fräsch look innan du lägger dig på stranden. Undvik att bränna din hud med de rätta solprodukterna och skydda dig mot framtida hudproblem som kan bli allvarliga. I Stayhards gedigna utbud finner du allt du behöver, se till att uppdatera dig med nya produkter och du är redo att möta beach och värme.

Efter solningen så rekommenderar vi After Sun, eller om du inte vill sola alls så har vi ett brett urval av brun-utan-sol-krämer och oljor. På Stayhard.se finner du solprodukter för alla tillfällen. Hitta de som passar dig och handla dem online redan idag!