0

Fri frakt & fri retur Snabba leveranser 1-3 dagar

Rakhyvlar och rakknivar

Det finns en anledning till att barberare använder sig av rakknivar. Med rätt teknik, erfarenhet och produkter blir rakningen så millimeterexakt att det knappt går att ana ett enda skäggstrå – samtidigt som din hy i ansiktet vårdas på det allra bästa av sätt. Det krävs visserligen noggrannhet och skicklighet för att lyckas med en rakkniv. Så om du känner dig osäker så har vi på Stayhard många olika rakhyvlar som även de levererar ett utmärkt resultat!

Rakhyvlar och rakknivar

Visar sida 1 av 1

Den nära rakningen är för många ett drömscenario. Ofta kämpar man med en föråldrad och utsliten rakhyvel, eller så vänder man sig till någon engångshyvel (som säkert har använts mer än en gång). Resultatet blir också därefter, när varken tiden eller produkterna spelar på din egen planhalva. Därför är det klokt att tänka efter, och unna sig de där extra minuterna som det faktiskt krävs för att rakningen ska bli bra. Till det behöver du också rätt rakhyvel, och du hittar mängder av högkvalitativa hyvlar i vårt sortiment här på Stayhard!

Allt från den klassiska rakhyveln som alla herrar får i 18-årsgåva, till det närmast kirurgiska instrumentet som är en rakkniv. Det är du själv som väljer i vilken ände du vill börja, och vilka ambitioner du har med din rakning. Men det kan verkligen vara värt tiden som det innebär att lära sig en klassisk teknik som bevisligen ger den absolut närmsta rakningen du kan tänka dig. Unna dig själv riktig rakning när den är som bäst genom oss på Stayhard!