0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Rakning och skäggvård

Här hittar du alla produkter som du med skägg behöver, oavsett om du låter ditt skägg växa fritt, om du trimmar ner det eller rockar helt slätrakat. Vi har ett stort utbud av rakprodukter, och exakt det du behöver för att vårda ditt skägg. Du kan välja att köpa produkterna var för sig eller satsa på ett skägg-kit med flera produkter, vi har till exempel skäggvård kit från märken som Proraso och Vali. Investera i en skäggolja som är bra för huden och gör det lätt att få fason på din skäggväxt. Kör du helt slätrakat har vi även rak-set och hos oss finner du såväl rakhyvlar som sylvassa rakknivar. Att vårda skägg är en ädel konst och med rätt produkter är du snart ett proffs på det.

Det är viktigt att tänka på vad du använder för produkter vid rakning för att få ett bra resultat. När bytte du senast ut de produkter som du använder vid rakning? Om det var ett tag sedan kan det vara hög tid att införskaffa nya rakprodukter män för att vara skonsam mot huden. Det är också viktig att du som har ett majestätiskt skägg tar hand om det så att det är vältrimmat och känns och ser fräscht ut. För det krävs vassa saxar och trimmers med skarpa blad. Både rakprodukter och skäggvårdsprodukter är sådant som används flitigt vilket betyder att det är värt att investera i bra grejer som håller länge. Hos oss hittar du ett brett sortiment med skäggkit och rakset som ger dig en bekväm och smidig rakning samt skäggvård.

Skägg är en väldigt personlig sak, och ser väldigt olika ut från person till person. Vissa har begåvats med en skäggväxt som närmast liknar den mest välväxta hästmanen någonsin, medan andra kämpar febrilt med att få någon som helst längd och form på fläckvisa skäggområden på hakan. Att skägg varierar så kraftigt innebär också att det behövs många olika typer av produkter för att vårda eller raka det. På Stayhard finns allt det som behövs från en nära rakning till det fylligaste av skägg! På den här avdelningen av Stayhard hittar du oljor, saxar, trimmers, rakhyvlar, kammar och mycket mer som underlättar din skäggiga vardag. Med hjälp av noggrant utvalda produkter ger vi dig möjligheten att ta kontroll över ditt skägg och inte låta det styra och ställa själv. Och oavsett om du rakar rent, sparar mustasch eller satsar på ett helskägg har vi det som du behöver för att skägget ska se friskt och välvårdat ut, samt att din hy blir alldeles len vid den nära rakningen.