0

Handla för 1500 kr & få kalsonger på köpet!     HANDLA HÄR

För många män räcker det med en riktigt bra herrdeodorant till vardags för en subtil manlig doft och en känsla av fräschhet och. Till fester, eller till vardags, kompletterar du med after shave eller parfym, gärna i samma doftserie. Varje deodorant har sina egenskaper, struktur och fräschör. Välj bland klassiska eller moderna dofter från kända märken som Nivea och Proraso, eller nya coola uppstickare med pigga dofter och nya effekter. Vilken herrdeodorant är din stil? Eller varför inte köpa några stycken och växla efter tillfälle och humör? Till vardags och på kontoret passar en deodorant; på fester och resor en annan. Hitta gärna några stycken olika som passar just din stil och håll dig fräsch hela dagen, varje dag.

Deodorant för män ska ha flera funktioner. Den ska förhindra att du svettas för mycket, den ska dofta gott och den ska ge en fräsch känsla som håller hela dagen. Varje märke har sina egenskaper. Välj bland stick, roll on, spray eller talkstick och hitta det som är smidigast för dig. Deodorant herr finns för alla män och alla stilar. Vill du ha en klassisk lätt doft, eller en lite tyngre för festen? De helt neutrala, som inte doftar alls, passar för de som inte tycker om dofter eller som satsar på annan väldoftande kroppsvård – som bodylotion, aftershave eller parfym. Har du ett tungt arbete och svettas mycket eller sportar du mycket och ofta? Då kan en kraftig deodorant män vara en bra idé. Satsa på några olika sorters deodorant herr, så har du för alla tillfällen.

Visar sida 1 av 1
Det finns inte mycket som är värre än en man som går omkring och stinker, och det är därför som valet av deodorant är så viktigt. Deodorant fungerar som så att den innehåller ämnen som förhindrar lukt, och som dessutom täpper till svettkörtlarna. Dessutom så motverkar deodorant dålig lukt som förorsakas av bakterietillväxt. Idag så är de flesta deodoranter också parfymerade, så förutom att du slipper stinka kan du också dofta gott. Vill du sprida en svag doft av granskog omkring dig, eller polarkyla? Du väljer själv, och Stayhard har många deodoranter som luktar gott. Med deodoranter från Hugo Boss, Calvin Klein, Nivea och flera andra kvalitetsmärken så kommer du att hitta den deodorant som passar dig hos Stayhard, även om du har känslig hud. När du köper deodorant online från oss så får du också gratis returer, och 15 % rabatt när du gör din första beställning. Köp deodoranter från Stayhard redan idag, så kan du hålla dig fräsch och lukta gott hela dagen!