0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

För många män räcker det med en riktigt bra herrdeodorant till vardags för en subtil manlig doft och en känsla av fräschhet och. Till fester, eller till vardags, kompletterar du med after shave eller parfym, gärna i samma doftserie. Varje deodorant har sina egenskaper, struktur och fräschör. Välj bland klassiska eller moderna dofter från kända märken som Nivea och Proraso, eller nya coola uppstickare med pigga dofter och nya effekter. Vilken herrdeodorant är din stil? Eller varför inte köpa några stycken och växla efter tillfälle och humör? Till vardags och på kontoret passar en deodorant; på fester och resor en annan. Hitta gärna några stycken olika som passar just din stil och håll dig fräsch hela dagen, varje dag.

Deodorant för män ska ha flera funktioner. Den ska förhindra att du svettas för mycket, den ska dofta gott och den ska ge en fräsch känsla som håller hela dagen. Varje märke har sina egenskaper. Välj bland stick, roll on, spray eller talkstick och hitta det som är smidigast för dig. Deodorant herr finns för alla män och alla stilar. Vill du ha en klassisk lätt doft, eller en lite tyngre för festen? De helt neutrala, som inte doftar alls, passar för de som inte tycker om dofter eller som satsar på annan väldoftande kroppsvård – som bodylotion, aftershave eller parfym. Har du ett tungt arbete och svettas mycket eller sportar du mycket och ofta? Då kan en kraftig deodorant män vara en bra idé. Satsa på några olika sorters deodorant herr, så har du för alla tillfällen.

Hos oss på Stayhard hittar du ett stort urval av deodorant för män. Här hittar du populära märken som Recipe for men, Nivea och Bulldog samt många fler. Handla din deodorant på Stayhard och håll dig fräsch och väldoftande dygnet runt.