0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Kroppsvård

Den medvetna mannen vet att en komplett outfit och ett välvårdat yttre kräver omsorg och att allt hänger ihop. Det är en aning klyschigt att säga att kroppen är ditt tempel men nog är den viktig att ta hand om. Här på Stayhard hittar du schyssta produkter för kroppsvård män som hjälper dig att hålla dig fräsch och på topp. Välj bland deodoranter, duschkrämer, hudlotion, solprodukter och rätt produkter för hud- och fotvård. Vi erbjuder ett stort utbud från kända märken som till exempel American Crew, Benjamin Barber, JS Sloane och Nõberu of Sweden. Fyll på din kroppsvårdsarsenal och låt inte badrumsskåpet eka tomt – på Stayhard hittar du enkelt, smidigt och prisvärt det som du behöver.

Börja dagen med en dusch och en rengörande duschtvål. Komplettera med skrubbkrämer någon gång i veckan för att få fram ny, fräsch hud. Därefter är det rakning. Vare sig du har skägg eller är slätrakad behöver skägget en översyn varje dag. Långt skägg ska stylas och allt annat ska slätrakas. Använd rakkrämer och stylingprodukter för din hudtyp och din skäggstil. Därefter är det hårets tur. Styla, forma och få fram din egen look med produkter och verktyg för alla frisyrer. Avsluta rutinen med rätt doft. Parfym, after shave, spray, splash eller balm – vilket är din stil och doft? Hos oss tänker vi att du ska hitta din unika stil och att det ska kännas personligt och medvetet.

Ni som vet hur viktigt det är med en bra kroppsvård kommer att hitta otroligt många fräscha varumärken och produkter här som kanske kommer att hjälpa er åtgärda det där lilla felet som ni ännu inte har löst. På så sätt tar ni er till nästa nivå inom manlig kroppsvård och kan helt säkert känna er trygga i att ni både ser bra ut och dessutom luktar alldeles fantastiskt. Vi på Stayhard har sortimentet som gör det möjligt! För er som tagit era första steg mot någon form av personlig och unik kroppsvård, som är anpassad efter just ditt behov, kommer att kunna landa tryggt och säkert med hjälp av oss på Stayhard. Vi har mängder av olika delar för alla typer av kroppsvård – från deo och bodywash till schampo och smidiga tillbehör. Det är med andra ord bara att dyka ner i vårt omfattande sortiment och testa dig fram till det som är din alldeles unika lösning för fräsch kroppsvård!