0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

En del frisyrer kräver nästan ingen styling alls, medan andra kan behöva lite mer omsorg för att ligga perfekt. För att göra det enkelt för dig har vi satsat på ett stort sortiment av hårstylingprodukter för män. Hårstyling män används för att forma håret till den frisyr du vill ha, oavsett om du satsar på välkammat á la Don Draper eller en kalufs i sann Ed Sheeran-anda. Vårt sortiment av stylingprodukter finns för alla frisyrer och kommer både från stora internationella märken som L’Oréal och mindre, nyare producenter som Pusher. Passa på att prova något nytt för ditt hår och skapa spännande strukturer. Välj mellan en matt look, glansigt hår, charmigt vilt rufs eller den coola strama looken.

Grunda med en mousse, hårvax, kräm eller gel och forma till din frisyr. Hårvax män finns med olika stadga och flexibilitet för en formbar frisyr som håller hela dagen. Pomade, eller pomada, är ofta vattenbaserad och ger lite mer glans samt en naturlig look. Pomade har fått ett rejält uppsving under senare år och leder topplistorna över hårprodukter män. Klassikern gel fungerar på de flesta frisyrer och finns med olika glans och fasthet. Beroende på om du sedan vill ha en stram cool look eller ett vilt rufs med naturlig look väljer du hårspray män för att skapa en frisyr som håller hela dagen. Våga testa en ny stil och beställ hem stylingprodukter från vårt utbud. Vi har allt från klassiker till det senaste inom hårstyling för män med höga krav.

Oavsett om du är en kille som använder vax, hårspray eller gel har vi det här på Stayhard. Vi har samlat favoriterna från flera kända märken. Bed Head, Håkki och Fudge är bara några av de varumärkena med stylingprodukter för män som utgör vårt stora sortiment.