0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Grymma frisyrer skapas från grunden. En hårtvätt med rätt schampo anpassat för din frisyr och hårtyp ger direkt resultat. Torrt hår kräver fukt och näring för att inte se risigt och livlöst ut. Fett hår blir lätt platt. Det kräver ett mildare schampo som kan användas oftare, men som ändå tvättar rent. Med hjälp av ett återfuktande balsam kan en torr hårbotten kännas mjuk och hela håret blir dessutom mer lättstylat. Välj din typ av schampo för män efter din livsstil och din hårtyp. Schampo för dig som sportar mycket och behöver tvätta håret ofta finns som två i en, med tvål och schampo i samma förpackning, eller med schampo och balsam i en bra blandning. Ta hand om ditt hår och använd ett bra schampo för män.

Komplettera ditt schampo med balsam för män. Balsam skyddar håret mot alla sorters väder, torra inomhusklimat och slitage. Dessutom fungerar det mjukgörande för både hårtoppar och hårbotten och gör att håret ser fylligt och friskt ut. Använd lite balsam vid varje hårtvätt, eller en rejäl omgång en gång i veckan, och låt verka för allra bästa resultat. Balsam kan med fördel också användas i skägget och det finns också särskilda skäggbalsam för det långa trendiga skägget. Sköt om ditt yttre med produkter ur vårt stora sortiment för män med märken som Nõberu of Sweden och Toppik med höga krav på kvalitet. Välj ditt schampo och balsam när du shoppar online hos oss och passa på att komplettera med stylingprodukter, färg och rengöring. Vi har ett brett sortiment och alltid snabba leveranser.

Ta hand om ditt hår på bästa sätt genom att använda ett schampo och balsam anpassat efter ditt hår. Glöm inte av att det är lika viktigt att ta hand om håret som det är att styla det rätt. Stylar du dig ofta bör du även vara extra noga med att ta hand om samt tvätta rätt. Här på Stayhard hittar du produkter av hög kvalitet inom hårvård för män.