0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Hårvård och styling

Snygga frisyrer kräver bra hårvård. Hos oss hittar du hårvårdsprodukter speciellt framtagna för män. Alla frisyrer, hårtyper och stilar kräver olika produkter och därför är vårt utbud är både stort och brett, med något för de allra flesta. Välj schampo för fett, torrt eller blandat hår, och komplettera med balsam, för att minska slitage på håret och skydda mot alla påfrestningar håret utsätts för. Det finns också produkter som innehåller både schampo och balsam eller schampo och tvål. Perfekt för resan eller efter ett pass på gymmet. Prova dig fram till din favorit av gel, mousse, spray eller vax. Vad behövs för just din frisyr? Beställ hårvård online och fyll på ditt badrumsskåp med rätt hårvårdsprodukter och stylingverktyg.

Vare sig du har lite eller mycket hår, en stylad frisyr eller en som nästan inte kräver något alls är håret en del av din stil. Låt hårvården ta plats i din vardag och prova dig fram till det som passar just dig. Rätt hårvårdsprodukter anpassade för män gör jobbet enklare och din frisyr sitter snyggt hela dagen. Vi har stylingprodukter, vax, mousse, sprayer och hårvårdsprodukter män i alla kategorier från varumärken som Dapper Dan, Remington, Babyliss och Beard Monkey. Välj bland vårt stora sortiment av hårvård män och komplettera med stylingverktyg, kroppsvård, kläder och accessoarer. Hos oss kan du beställa allt du behöver för en snygg frisyr som passar resten av din outfit, din plånbok och din personlighet.

Styling är en del av att vara människa. Det ligger i vår natur, och sträcker sig över många decennier, århundranden och millenium. Att ta hand om sitt yttre och anpassa sig efter trender och stil är med andra ord ingenting nytt, även om orden i sig kanske inte funnits lika länge. Så när du rakar dig, fixar ditt hår eller kanske tar hand om din hud så är det en naturlig mänsklig tradition som du för vidare. Lyckligtvis lever vi också i den tid vi gör, så med hjälp av oss på Stayhard har du möjlighet att hitta precis de produkter som fungerar för dig och din kropp. Det är här som du hittar produkter som pomada, hårfärg och tillbehör som ser till att du kan få det precis enligt ditt önskemål. Med mängder av olika kammar, borstar och fönar ser vi på Stayhard till att du aldrig kommer att behöva oroa dig för att inte ha produkterna som krävs för att bemästra din stil. Vårt stora sortiment gör att du lätt kan prova, anpassa och justera ner i minsta detalj tills dess att ditt verkliga jag ser dagens ljus.