0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Komplettera din stil med en parfym. Parfymen och doften berättar mycket om vem du är, vem du vill vara och vilket intryck du vill göra. Välj parfym efter humör, tillfälle och säsong. Lätta parfymer passar bättre på sommaren, medan kryddiga och mustigare dofter är perfekta till hösten och vintern. Vill du ha en sportig, klassisk eller lite mer mystisk doft? Utbudet av parfymer är enormt och att köpa parfym online tillsammans med kläder är enkelt och ofta mycket prisvärt. Kombinera din parfym med en deodorant, duschcreme och bodylotion i samma doftserie, så kan du variera hur mycket eller hur starkt du vill dofta av din favoritdoft vid olika tillfällen. Vi erbjuder kända märken som Hugo Boss, Calvin Klein och många fler.

När du ska köpa parfym ska du tänka på vad du vill använda den till och vid vilka tillfällen den ska passa. En vardagsparfym har ofta en mer subtil doft och kan vara av typen after shave eller Eau de Cologne. En parfym för festen kan få dofta lite starkare och då väljer du gärna en Eau de Toilette. Välj spray eller vanlig flaska och droppa på små droppar på pulspunkter som halsen och handleden för att få ut maximal doft. After shave kan smörjas in i ansiktet just efter rakning och har då också en viss antiseptisk funktion. Hitta manlig doft och parfym online och växla mellan dina favoriter. Vi har många kända klassiska märken och trendiga nykomlingar i fantastiskt vackra designade förpackningar.

Parfym förknippas mest med tjejer, men hos här hos Stayhard har vi de senaste trendiga parfymerna för killar som inte är rädda för att sticka ut. Komplettera din stil med lite väldoft från Calvin Klein, Hugo Boss, David Beckham eller något av våra andra märken. Vare sig du är ute efter en casual doft, en mer uppklädd eller något åt det rockigare hållet så hittar du det här, och alltid till riktigt schyssta priser. Att prova på en parfym kan vara som att få en helt ny personlighet. Testa själv några av våra olika parfymer för män och se vilken som passar dig. När du köper parfym herr från Stayhard får du också, förutom gratis leveranser, även gratis returer och 30 dagars öppet köp och 14 dagars returrätt. Och du! Är det första gången du handlar hos oss? Då får du dessutom 15 % rabatt. Så passa på att prova några parfymer för riktiga män.