0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

STREET STYLE DAYS - up to 30% off     SHOP NOW!

Oavsett vilken typ av skäggväxt du har tilldelats i det genetiska lotteriet är det alltid viktigt att ta hand om ansiktet, både före och efter rakning. Det gör du enkelt med bra och sköna after shave-produkter från vårt stora sortiment här på Stayhard. Använd rätt prylar för rakningen och avsluta med en kylande after shave för att uppnå bästa möjliga resultat. Din rakade kind blir lugnare och tack vare återfuktningsprocessen dessutom mycket mjukare. Huden blir inte uttorkad och du slipper irriterande små sår som ofta kan uppstå vid rakning. En bra after shave är nyckeln till en komplett rakning och här kan du hitta kvalitativa produkter med sköna dofter från märken som JS Sloane, Proraso och Benjamin Barber för att bara nämna några.

Det är en konst att raka sig till perfektion. Det finns ofta några strån som lever sitt eget liv och plötsligt slinter du med hyveln och skär dig – men det behöver inte vara så. Med rätt produkter slipper du skada huden i ansiktet och kan med en bra after shave undvika störiga problem när rakningen är avklarad. Om du tar hand om hyn kommer varje rakning bli enklare. En kylande after shave lugnar din hy, återfuktar huden och ger dig en skön och svalkande känsla – samtidigt som du doftar extra gott på väg till jobbet. Vi på Stayhard tycker det ska vara enkelt att uppnå bra resultat med rakningen och erbjuder därför ett flertal fina after shave-produkter som till exempel after shave balm och after shave splash.

Det sliter på huden att raka sig med hyvel eller kniv, och därför är det viktigt att använda After Shave. Vad gör då After Shave? Det den gör är att återfukta huden och mjukar upp den, vilket behövs efter en ordentlig rakning. En bra After Shave gör så att den sveda och irritation man kan känna efter en rakning minskas, och huden känns behagligt sval. After Shave använder man därför varje morgon efter att man har rakat sig, som en bra start på dagen. Hos Stayhard hittar du After Shave lotion och After Shave balm från flera kända märken, som Bulldog, Nivea, Mühle och flera andra. När du köper din After Shave från oss får du gratis leveranser och fria returmöjligheter, och är det dessutom första gången du beställer något från oss så får du hela 15 % rabatt. Beställ After Shave från Stayhard idag, och upptäck hur mycket mindre smärtsam din rakning kan bli.