0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Dofter

Dofter är en form av magi. Få saker kan egga våra sinnen och väcka sedan länge bortglömda minnen såsom en bekant doft. Grejen med dofter är att de är en väldigt individuell och personlig sak. Den doft vi väljer att bära väcker ofta något inom oss och blir det som andra förknippar med oss. Därför är det viktigt att du väljer en doft som du trivs med och som matchar din personlighet. Det är dock viktigt att du vågar testa dig fram. Många män väljer en av de klassiska dofterna som majoriteten av polarna använder men för att hitta din unika doft är det värt att lägga lite extra tid på att testa olika varianter. Hos oss på Stayhard är doften du väljer att bära lika viktig som dina kläder. Därför har vi fyllt vårt sortiment med flera härliga dofter som du kan välja mellan.

Dofter kan du med fördel även anpassa efter årstiderna. På sommaren väljer många en lite lättare och friskare doft och inför hösten och vintern är det ofta mer passande med en tyngre, lite intensivare doft. Ett tips är att hitta två så kallade signaturdofter som du har och växlar mellan. Välj dem med omsorg – en bra doft kommer genom åren att bli din ständige följeslagare i vått och torrt. Hitta dina favoritdofter hos Stayhard – här finns parfymer, deodoranter och after shaves från alla de stora modehusen likt Calvin Klein, Dolce och Gabbana och Hugo Boss.

Visst är det härligt att lukta gott och känna sig fräsch? Skaffa dig en after shave, deodorant, duschkräm och parfym för att få en ren, fräsch och väldoftande kropp.