0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Numera är ansiktsvård för män inte bara en snabb rakning på morgonen utan en härlig ritual av rengöring med anpassade produkter. Oavsett om du har skägg, stubb eller är helt slätrakad, gör ett väl rengjort ansikte en enorm skillnad. Slitaget på huden från rakning kräver bra produkter och skonsam rengöring. En smart rutin är att varje morgon använda ansiktsrengöring eller ansiktstvätt och att någon gång i veckan dessutom komplettera med en ansiktsskrubb. Huden kommer att hålla sig fräsch länge, vare sig det är sommar och fuktigt i luften eller kyla och torrt. Komplettera med dofter, hårprodukter och munvård för ett perfekt resultat och en exklusiv look. Det tar inte många minuter, men gör stor skillnad.

Här har vi samlat ett utbud av ansiktsprodukter och rengöring, noga utvalt för att kunna möta varje kunds höga krav. I vårt utbud finner du prisvärda och högkvalitativa märken som Bulldog, L’Oréal, Barber Pro, Mens Society och många fler. Tvätta, skrubba och rengör varje dag för att få den där sköna känslan av renhet, fräschhet och perfektion. Vi har ansiktsprodukterna speciellt framtagna för män som bryr sig om sitt yttre och som vill se välvårdade ut. Välj bland exklusiva märken av ansiktsskrubb män, ansiktsrengöring män och ansiktstvätt män, anpassade för olika hudtyper och årstider. Passa på att ge ditt ansikte en boost samtidigt som du väljer din nya outfit hos oss!

På Stayhard har vi ett brett sortiment av rengöringsgeléer, peelinggeléer och scrubs för män. Hitta dina favoritprodukter idag och påbörja din nya hudvårdsrutin.