0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

STREET STYLE DAYS - up to 30% off     SHOP NOW!

Concealern kan vara en av de viktigaste produkterna för att snabbt dölja mörka ringar eller andra skavanker som du stör dig på. Vi på Stayhard har concealers i olika färger för att du ska kunna hitta den som matchar din hudton. Dessutom kan flera av våra täckstift göra mer än att bara dölja. Täckstiftet från Recipe For Men är utmärkt som ett punktbehandlingsstift om du har problem med akne. Det inte bara döljer dina röda plitor utan tack vare salicylsyran behandlar det också finnarna. Produkten låter dessutom huden andas och täpper inte till porerna. Med en concealer nära till hands är du alltid redo när något oönskat dyker upp.

En concealer tar inte mycket plats i väskan eller fickan men ändrar snabbt ditt utseende. Dutta på lite under ögonen och på några sekunder ser du betydligt piggare ut eller har täckt för det röda utslaget. Välj din concealer för män efter hudtyp, om du har torr hy är det till exempel ofta bättre med en krämig variant. En concealer är det perfekta verktyget att alltid ha till hands så att du till exempel slipper bli förevigad på jobbfotot med en röd prick i pannan. Din concealer kan du även använda för att dölja pigmentfläckar eller ärr, och det behöver inte nödvändigtvis bara vara för ansiktet. Hitta din concealer för män hos oss på Stayhard, peta ner den i innerfickan på jackan eller i plånboken och var redo för allt som kan tänkas möta dig i vardagen.

Concealer är ett användbart verktyg. På många sätt skulle vi kunna beskriva det som en primär del av utseendets första hjälp, då detta täckstift är enkelt att använda och går snabbt att applicera. Dessutom tar inte stiftet upp speciellt mycket plats, utan kan rymmas lätt i en ficka i sällskap med mobil eller plånbok. Med andra ord ett måste för dig som vill känna dig helt säker hela dagen! Det finns mycket som en concealer kan hjälpa dig med. Det är långt ifrån enbart akne och sår, utan det går även alldeles utmärkt att dölja mörka ringar under ögonen, pigmentfläckar, eller något utslag som uppstått på kroppen. Concealers har med andra ord mängder av användningsområden och anpassas lätt till just ditt behov. Här på Stayhard har vi många olika concealers att välja mellan, i många olika hudnyanser, så det är bara att börja leta och välja just den concealer som kommer vara din räddare i nöden många gånger om.