0

Concealer

Concealer är ett fantastiskt verktyg för att göra de där snabba lösningarna på plötsliga utslag, sår eller liknande i ditt ansikte. Är du på väg till en dejt för första gången, eller är det kanske en anställningsintervju som hägrar – samma dag som du vaknat upp med att ha fått ovälkommet besök av ett antal finnar eller en blåsa? Då är concealer lösningen för dig! Passar alla hudtyper och män. Hitta din nyans här på Stayhard.

Visar sida 1 av 1

Concealer är ett användbart verktyg. På många sätt skulle vi kunna beskriva det som en primär del av utseendets första hjälp, då detta täckstift är enkelt att använda och går snabbt att applicera. Dessutom tar inte stiftet upp speciellt mycket plats, utan kan rymmas lätt i en ficka i sällskap med mobil eller plånbok. Med andra ord ett måste för dig som vill känna dig helt säker hela dagen!

Det finns mycket som en concealer kan hjälpa dig med. Det är långt ifrån enbart akne och sår, utan det går även alldeles utmärkt att dölja mörka ringar under ögonen, pigmentfläckar, eller något utslag som uppstått på kroppen. Concealers har med andra ord mängder av användningsområden och anpassas lätt till just ditt behov. Här på Stayhard har vi många olika concealers att välja mellan, i många olika hudnyanser, så det är bara att börja leta och välja just den concealer som kommer vara din räddare i nöden många gånger om.