0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Ansiktskrämer och återfuktning

Väljer du rätt ansiktskräm har du hittat lösningen på minst hälften av alla dina hudproblem. En återfuktande ansiktskräm är det perfekta komplementet till en djuprengörande tvål och vårdande aftershave. Med en bra ansiktskräm har du lagt den sista pusselbiten i din hudvårdsrutin och kommer märka betydande skillnader i din hy. Den medvetna mannen har sedan länge förstått storheten i att ta hand om sin hud och vända sig till de bästa produkterna när det kommer till att vårda huden i ansiktet. Då vi i Sverige bor i ett ombytligt klimat som kan bjuda på både torra, kalla vindar och varma, fuktiga dagar, är en ansiktskräm för män som skyddar och vårdar hyn i alla typer av väder en självklarhet. Hos Stayhard hittar du ett stort sortiment av återfuktande ansiktskrämer pålitliga märken som L’Oreal och Recipe for Men.

Tänk på ditt ansikte som en målarduk. Denna vill du oftast fylla med de vackraste av färger som kompletterar varandra till punkt och pricka. Så ska du också tänka när det kommer till din hudvårdsrutin. Välj produkter som kompletterar varandra och din hud, och som framförallt tar fram det bästa i ditt ansikte och ger din hud en frisk och härlig lyster. Under mörka och kalla månader sjunker luftfuktigheten vilket lätt leder till torr och fnasig hy. Tillbringar du dessutom flera timmar om dagen inomhus i torr kontorsluft gör det inte saken bättre. Har du en återfuktande ansiktskräm män i badrumsskåpet är problemet snart avhjälpt och du kan njuta av en frisk och vacker hy året om.

Känns huden torr och trött så använd en ansiktskräm, som har effekten att mjuka upp och återfuktar ansiktet. Vi på Stayhard har massor med ansiktskrämer för att du ska hitta den som passar din hudtyp bäst, så vad väntar du på? Sätt igång och lägg din beställning online på Stayhard