0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Ansiktsvård

Både du och din hy kommer att åldras, men det behöver inte ske än. Skydda ditt ansikte mot väder, vind, sol och avgaser. Skaffa bra produkter och sätt av lite tid varje dag.

Ditt ansikte utsätts dagligen för mängder av påfrestningar. Är det inte sol, väder och vind så är det smuts, sot och annat som gör att huden i ditt ansikte kan kännas klibbig, torr, fnasig eller allmänt skitig. Till din tjänst finns vi på Stayhard, och vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av allt det du kan tänkas behöva för ett smidigt och rent ansikte!

Visar sida 1 av 1
Det är viktigt att ta hand om sig. Träning och kost har sina positiva fördelar, men när det gäller det yttre så är det inte lika lätt att få till effektiv behandling med de bekymmer som man upplever. Du måste helt enkelt ta hand om ditt ansikte på något sätt. Beroende på vad du har för behov så finns det här hos oss på Stayhard mängder av olika krämer, rengöringsvätskor, concealers och ansiktsvatten. Allt för att du ska kunna hitta precis det som du behöver för din ansiktsvård. Du kan välja mellan flera stora märken – produkter som mycket troligt kommer att bli dina favoriter i många år. Det är med andra ord av stor vikt att ta hand om ditt ansikte, som får utstå både bitande kyla och stekande sol. Med vår hjälp kommer du att vara förberedd så att ditt ansikte kan vara i toppskick under hela året!