0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Ansiktsvård

Det kanske känns tillräckligt att tvätta ansiktet med tvål men sanningen är att dess pH-värdet kan göra din hud sämre. Som tur är hittar du bra produkter hos oss på Stayhard så att du kan fylla på ditt lager och hålla din hy snygg och fräsch. Vi har prisvärda ansiktstvättar från exempelvis L’Oréal, mjukgörande krämer från Nivea som passar en känslig hy och ett gäng bra ansiktskrämer från Bulldog. Här hittar du också concealer för att dölja hudimperfektioner, produkter som håller din andedräkt på topp och ögonkrämer så att du kan leva en Batman-liknande livsstil på natten utan att behöva gå till jobbet med mörka ringar under ögonen. Skydda och ta om din hud och fortsätt åldras som ett bra vin – med stil.

Ansiktsvård är något du kan fuska med när du är ung men när åren kommer ikapp kommer du att ångra att du inte tog hand om den bättre. Det är onödigt eftersom det kan vara så enkelt. Vi på Stayhard erbjuder en mängd sköna produkter för ansiktsvård män som kommer att stå till din tjänst både kort- och långsiktigt. Investera till exempel i ett vitt leende med våra tandkrämer från eleganta Marvis, minska påsar under ögonen eller akne med en produkt från Recipe For Men eller köp en ordentlig ansiktstvätt och minimera risken för att få akne från första början. Vi på Stayhard erbjuder ett gediget utbud av schyssta produkter för ansiktsvård för män – hitta de perfekta produkterna för ditt ansikte hos oss.

Det är viktigt att ta hand om sig. Träning och kost har sina positiva fördelar, men när det gäller det yttre så är det inte lika lätt att få till effektiv behandling med de bekymmer som man upplever. Du måste helt enkelt ta hand om ditt ansikte på något sätt. Beroende på vad du har för behov så finns det här hos oss på Stayhard mängder av olika krämer, rengöringsvätskor, concealers och ansiktsvatten. Allt för att du ska kunna hitta precis det som du behöver för din ansiktsvård. Du kan välja mellan flera stora märken – produkter som mycket troligt kommer att bli dina favoriter i många år. Det är med andra ord av stor vikt att ta hand om ditt ansikte, som får utstå både bitande kyla och stekande sol. Med vår hjälp kommer du att vara förberedd så att ditt ansikte kan vara i toppskick under hela året!