0

TRÖJOR upp till 25% & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Grooming

Det syns direkt när någon investerat lite tid och engagemang inte bara på sina plagg utan också på sig själv. Grooming är utan tvekan en avgörande del av en komplett look.

Oavsett vilken stil du kör med så behöver du groomingprodukter för att vårda dig själv så att du håller dig snygg och fräsch. För dig som gillar renrakat har vi bra rakhyvlar och borstar, medan du som kör med skägg kan kolla in våra vax och andra produkter för grooming för skägg. Givetvis hittar du också deodorant, schampo och andra hygienartiklar här, alltid till bra priser med snabba och gratis leveranser och fria returer.

Visar sida 1 av 8 Nästa
En riktig man vet att ta hand om sig själv, och det kan Stayhard hjälpa till med. Här hittar du de bästa produkterna för rakning, skäggvård och kropp- och ansiktsvård som gör att du varje dag känner dig fräsch och ser snygg ut. Skaffa dig en uppsättning med schampo, rakblad, deodorant, parfym och allt annat som du behöver för den dagliga kroppsvården, så att du alltid är redo att möta den nya dagens utmaningar med gott självförtroende. Med groomingprodukter för män från Stayhard fixar du till en schysst frisyr och en fräsch doft när det är dags att gå ut och göra stan, eller för att helt enkelt se till att du är presentabel till vardags. Är du förstagångskund hos oss får du dessutom 15 % rabatt när du gör din första beställning av groomingprodukter från oss. Se till att ha det du behöver i badrummet så du kan fullända din stil på ett schysst sätt.