0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Grooming

Att ta hand om sitt utseende ligger helt rätt i tiden. Känn dig extra fräsch när du glider ner på stan med ett vältrimmat skägg och en perfekt hy. Ta en titt på vårt stora utbud av grooming för män och våra hudvårdsprodukter män. Upplev tillfredsställelsen av att peela ditt ansikte med en skön peel-off mask efter en lång vecka, eftervårda med en väldoftande lotion för att eventuellt avsluta med att ansa skägget eller mustaschen – och vips är du redo för allt! Här hittar du även produkter för dig som vill prova att färga ditt skägg i en ton som passar din hud eller hårfärg bättre, till exempel är Just for Men ett märke som satsar på manlig grooming. Det finns även många bra produkter för hudvård män och här på Stayhard finner du dem enkelt.

Är du ny i grooming-världen men känner att du vill börja med att ta bättre hand om din hy eller ditt skägg? Vi på Stayhard har det du behöver oavsett om du är “nybörjare” eller är van användare av hudvård för män. Börja med att addera exempelvis en skäggolja eller en bra parfym till din dagliga rutin, för att sedan till exempel bygga ut med ansiktstvätt. Har du något som du vill dölja? För mörka ringar under ögonen eller akne passar en concealer utmärkt och du slipper gå och skylta med den ovälkomna gästen i pannan. Använder du dagligen ansiktstvätt kan dina akne-problem minska. Finnar kan även uppkomma efter rakning eller för att huden är för torr. Med en självsmörjande trimmer från exempelvis Babyliss fixar du enkelt både rakningen och återfuktningen i ett. Upptäck vårt stora utbud av produkter inom grooming män redan idag och beställ enkelt över nätet.

En riktig man vet att ta hand om sig själv, och det kan Stayhard hjälpa till med. Här hittar du de bästa produkterna för rakning, skäggvård och kropp- och ansiktsvård som gör att du varje dag känner dig fräsch och ser snygg ut. Skaffa dig en uppsättning med schampo, rakblad, deodorant, parfym och allt annat som du behöver för den dagliga kroppsvården, så att du alltid är redo att möta den nya dagens utmaningar med gott självförtroende. Med groomingprodukter för män från Stayhard fixar du till en schysst frisyr och en fräsch doft när det är dags att gå ut och göra stan, eller för att helt enkelt se till att du är presentabel till vardags. Är du förstagångskund hos oss får du dessutom 15 % rabatt när du gör din första beställning av groomingprodukter från oss. Se till att ha det du behöver i badrummet så du kan fullända din stil på ett schysst sätt.