0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Gillette

De flesta män vet att en bra rakning kräver bra produkter. För en nära och skonsam rakning finns produkter från det välkända varumärket Gillette. Det finns inget kvitto på en perfekt rakning men vi vågar gissa på att Gillette på något sätt kommer vara inblandade när det uppstår. Inte nog med att rakningen blir bra, det är också enklare än någonsin att raka sig med hjälp av deras produkter. Vare sig du ska raka av dig allt skägg eller bara ansa lite finns det någon produkt för dig från Gillette. Hos oss hittar du såväl hela rakhyvel-set som rakblad och raklödder.

Gillette – ett klassiskt märke för bra rakning
Att raka sig är något många män gör dagligen och då krävs det bra produkter. Gillette går att lita på i det här sammanhanget. De utvecklar ständigt sina produkter för att din rakning både ska bli enklare och mer skonsam. Glöm inte heller bort att använda dig av ett bra raklödder för att till exempel undvika skärsår och rodnad på ett effektivt sätt.

Gillette gör din rakning enklare. Med senaste innovationerna i sina produkter är Gillette världsledande inom ansiktsvård och rakning. Gillettes motto är att alltid förbättra sina rakhyvlar och använda den senaste teknologin. Det betyder att varje år lanserar Gillette helt nya modeller med nya idéer och finesser, och alla har väl hört Gillettes slogan, ”The best a man can get”.