0

  • Fri frakt och fria returer

  • 1-3 dagars leverans

  • 14 dagars ångerrätt

NOW up to 70% OFF    GET TO SALE!

Gabba

Det rockiga och urbana modet är något som aldrig går ur tiden. Det passar dessutom i en rad olika situationer. Med enkla passformer, snygga detaljer och klassiska färger är plaggen från Gabba något som passar de allra flesta trendmedvetna män. Hos det danska varumärket hittar du till exempel skjortor, t-shirts, tröjor, jackor och inte minst ett brett utbud av byxor och jeans som varumärket är lite extra kända för.

Propert möter avslappnat och rockigt i plagg från Gabba
Är du en person som både tycker om plagg som är stilrena och propra men även har rockiga influenser? Då har du hittat rätt. Den här kombinationen har kommit att bli Gabbas signum. Klä ned en outfit med deras enkla t-shirts och bomberjackor eller klä tvärtom upp en outfit med deras snygga chinos. Plaggen är enkla i sin utformning, men många av dem har små snygga detaljer som lyfter hela outfiten.

Visar sida 1 av 1
Märket som lever och andas denim. Gabba har snygga t-shirts och såklart jeans med en rockig touch. Med bra kvalitet och en rockig känsla hör Gabba hemma i din garderob. Alla plagg passar tillsammans men är lika starka var för sig. Så klä dig från topp till tå i Gabba eller satsa på ett snyggt key-item. En stickad tröja, en t-shirt med ett vasst tryck eller ett par lappade jeans. Gabba har stilsäkra plagg i bra kvalitet som passar till dig som vill komplettera din rockiga look.