0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Fudge

Fudge är ett av Skandinaviens ledande varumärken inom stylingprodukter och här på Stayhard hittar du några av våra favoriter. Fudge vision är att du utan begränsningar ska kunna uttrycka dig själv och din personliga stil med hjälp av deras produkter. Du är fri att forma din frisyr efter ditt tycke och smak, galet och kreativt eller mjukt och nedtonat, du bestämmer helt själv. Se produkterna som hjälpande verktyg för att få en perfekt frisyren hela dagen, från morgon till kväll.

Fudge, ett premiummärke inom styling
Fudge räknas helt klart till premiumsortimentet av stylingprodukter och är utvecklat med ditt behov i fokus. I sortimentet finns vax, paste och spray men även pomada. Du kan även hitta vanliga vardagsprodukter som schampo och balsam. Förutom vårdande ämnen innehåller också många produkterna UVA/UVB-filter som skyddar ditt hår mot solens skadliga strålar. Du som kund kan räkna med att Fudge produktsortiment håller högsta kvalitet och att ditt hår behåller sin stadga och glans under hela dagen.

Fudge har frisörprodukter vårdar ditt hår och ger det bättre kvalitet än det någonsin haft. Fudge är emot djurtester och satsar sin energi på coola produkter som hör hemma i ditt badrumsskåp och på duschhyllan. De har alltifrån schampo och balsam till matt vax och saltspray. Med Fudge kan du göra de frisyrer du bara drömt om. Ta fram din kreativa sida och styla håret snyggt med produkter från Fudge.