0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Frank Dandy

Mode handlar om att våga ta risker och kliva utanför den berömda boxen. Frank Dandy är varumärket för dig som är trött på enfärgade basplagg – här är det nämligen ofta mönster och färg som gäller! Varumärket är kanske mest känt för sina underkläder i form av kalsonger, men de tillverkar även shorts, badshorts, t-shirts och linnen med mera. Med kläder från Frank Dandy kan du i stort sett bygga upp hela din garderob och ge den en färgklick samtidigt. Spana in vårt breda utbud av plagg från det populära märket.

Satsa på en färgexplosion med plagg från Frank Dandy


Plaggen från Frank Dandy är ofta både färgsprakande och lekfulla med sina motiv, såväl vad gäller deras underkläder som andra plagg. Varumärkets sortiment består även av mer nedtonade plagg i form av enfärgade och enkla t-shirts, linnen och badshorts i avslappnade modeller. Plaggen fungerar lika bra en slapp dag i hemmet som på jobbet eller under utekvällen med polarna – Frank Dandy har med andra ord något för de flesta män.

Våga ta ut svängarna. Dra på dig ett par coola kalsonger eller badshorts från Frank Dandy och det enda som fattas är din grymma personlighet. Mycket färger och snygga mönster med innovativ design. Med Frank Dandy är det bara din egna kreativitet som hindrar dig.