0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

FIL NOIR

Bröderna Manzinis klassiska söm gör Fil Noirs skjortor till något utöver det vanliga. Italiensk design, kvalitet och optimal passform ger dig som bärare riktigt snygga och välsydda skjortor till både vardag och fest. Dessa skräddarsydda skjortor går tillbaks till slutet av 1800-talet och har en över 100 år lång historia som vittnar om att Fil Noir kan sitt hantverk. Varumärket är kända för att kombinera nya designer med klassiska mönster och att aldrig tumma på plaggets kvalitet eller det arbete som ligger bakom.

Fil Noir, varumärket med kvalitet som princip
Oavsett om du söker en skjorta till en mer formell tillställning eller för en helt vanlig dag, kan du vara säker på att hitta detta perfekta plagget hos detta rutinerade märke. Fil Noir har producerat högkvalitativa skjortor till män under mycket lång tid och de vet vad som funkar och inte. Med tidlösa mönster, stilrena detaljer och sköna material skapar Fil Noir några av de bästa skjortorna på marknaden.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Fil Noir är från den Italienska regionen Toscana och har designat skjortor i över 100 år. I varje skjorta från Fil Noir är det en diskret svart söm på vänster sida, som även namnet Fil Noir betyder. Med sin kunskap om skjortor tillsammans med bra material är Fil Noirs skjortor ett måste i din garderob. Fil Noirs skjortor finns i olika mönster och färger men även enfärgade.