0

Espadrillos

Vad är Espadrillos? Enkelt uttryckt handlar det om lätta skor i tyg som man trär på fötterna, utan att snöra dem. Skons ursprung går flera tusen år tillbaka i tiden och det är lätt att förstå varför. De är mycket bekväma och sköna att ha på sig när det är varmt, och lätta att ta av och sätta på. Hos Stayhard hittar du mängder med olika espadrillos, både mönstrade och enfärgade, som alla har den gemensamma nämnaren att de är otroligt bekväma.

Espadrillos

Visar sida 1 av 1

Espadrillos är lätta skor som snabbt formar sig efter dina fötter och därför blir väldigt bekväma. Det är perfekta skor att ha på sig under sommar och semester, som förutom att de är bekväma också har ett spännande utseende. Det finns helt enkelt inga andra sandaler eller sommarskor som ser ut som espadrillos. Det är bara att välja den färg eller det mönster du vill ha och som ny kund får du dessutom 15 % rabatt vid ditt första köp från Stayhard.

Espadrillos skor passar perfekt till shorts och T-shirt, eller jeans och T-shirt, eller faktiskt vilka sommarkläder som helst. Du kan använda dem med eller utan strumpor precis som du vill, och även om de kan kännas lite tajta och obekväma till att börja med så formar de sig snabbt efter din fot, vilket är vad som gör dem så bekväma. Köp dina espadrillos herr idag och du får snabb leverans, som dessutom är kostnadsfri, och dessutom möjlighet till gratis retur.