0

-200 KR PÅ JEANS & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Edwin Jagger

Att känna sig välvårdad och att ta hand om sin hy är viktigt för många män idag, vare sig det rör sig om att trimma skägget, raka sig helt och hållet eller bara för att dofta gott. Edwin Jagger har det mesta du behöver för att känna dig fräsch och dofta som en modern medveten man. Du hittar ett välsorterat utbud av produkter från varumärket, till exempel parfymer och produkter inom rakning och skäggvård.

Edwin Jagger – traditionell rakning och fräscha dofter
De flesta män känner till vikten av bra och vårdande produkter när skägget ska trimmas eller rakas bort. Edwin Jagger tar dig tillbaka till den klassiska rakningen med produkter som raktvålar, rakborstar och oljor som vårdar och återfuktar skägget. Med friska dofter såväl bland parfymer som rakningsprodukter i form av lime och granatäpple passar produkterna från Edwin Jagger lika bra inför en dag på jobbet som till utekvällen.

Visar sida 1 av 1
Allt har snygg design och är riktigt prisvärt. Edwin Jagger har exklusiva rakhyvlar och tillbehör för dig som älskar bra grejer och vill ha en riktigt nära rakning.